Tarief

Sessies
Een sessie duurt 1½ uur en kost € 90,-. Je kunt ook kiezen voor een sessie van 2 uur en dan kost het € 105,-.

De eerste sessie bestaat uit een intakegesprek en een behandeling. Je maakt zo kennis met mijn manier van werken. Je kunt ook kiezen voor een kort kennismakingsgesprek van een half uur en de kosten hiervoor zijn € 25,-. Uiteraard is het ook mogelijk om een traject af te spreken.

Hoe vaak en hoe lang je sessies blijft volgen is afhankelijk van je eigen behoefte. Om je proces voldoende diepgang en integratie te geven is het zinvol om minimaal 8 tot 12 keer te komen. 

Afspraak  annuleren
Voor afspraken die binnen 48 tot 24 uur worden afgezegd betaal je 50% voor de gereserveerde tijd. Een sessie die minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd, wordt geheel in rekening gebracht.

Vergoeding

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden de sessies (gedeeltelijk)vergoed door de meeste zorgverzekeraars, omdat ik als geneeskundig therapeut ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, voorheen VNT).  Kijk in je polisvoorwaarden bij alternatieve geneeswijzen. Klik hier voor een lijst van de zorgverzekeraars die de sessies vergoeden. Ik sta ook ingeschreven in het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en ben aangesloten bij de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts.

Vergoeding via de werkgever: wanneer je als werknemer ziek wordt, heeft je werkgever de verplichting je zo snel mogelijk terug te helpen in het arbeidsproces (Wet Verbetering Poortwachter).