Ervaringen

“Michele is een vakvrouw. Je voelt je snel vertrouwd bij haar warme persoonlijkheid. Zij creëert de juiste sfeer waarin je samen ‘op zoek’ gaat naar wat er nodig is en zij coacht en begeleidt niet teveel en niet te weinig. Precies wat nodig is voor jou op dat moment!”
L.S.

“Ik heb een mooi, maar druk leven. Een gezin, drukke baan, studie en alles wat daarbij komt. En hoewel ik altijd alles aan denk te kunnen, merk ik na een drukke tijd altijd weer dat bepaalde zaken (onbewust) terugkomen: piekeren, stress, hoofdpijn en een gevoel van onvrede. Mijn primaire reacties zijn me flink houden, niet zeuren en doorgaan. Helaas lost dat die onbewuste negatieve gevoelens niet op. Sterker nog, ze worden erger! Michèle heeft met de lichaamsgerichte therapie mij geholpen om tijdig naar mijn gevoel te luisteren, mezelf en mijn grenzen beter te leren kennen en meer te accepteren wat er in het moment is. Michèle heeft daarbij de kunde om met aandacht en respect elke keer weer de kern te raken! Een echte aanrader!”
M.U.

 “Michele heeft het vermogen om me tijdens de sessie op tafel, te begeleiden bij het werkelijk meer in mijn lijf aanwezig zijn. Tijdens het zelfonderzoek krijg ik door haar gerichte vragen meer zicht op waar ik in mijn gedachtegang vastloop/in cirkels rondloop. Haar vragen geven helderheid, duidelijkheid en inzicht.

Bij iedere sessie kijkt ze naar wat er op dat moment nodig is. De ene keer kan het zijn dat ze met meer diepte aanraakt, de andere keer zijn de aanraking zachter. Maar altijd voel ik me na een sessie meer met mezelf verbonden. De laatste tijd heb ik een paar krachtige healing sessies van haar mogen ontvangen. Ik ervaar Michele als een wijze, empathische en deskundige therapeut. Door haar integriteit en zorgvuldigheid, creëert ze een sfeer waarbij ik in alle veiligheid bij mezelf op ontdekkingstocht kan gaan en meer en meer het contact met mezelf heb hersteld”
A.J.

“Ik was op zoek naar een lichaamsgerichte therapeut en kwam bij Michele terecht nadat mijn lichaam bij het lezen van haar site, begon te tintelen. Voor mij duidelijk dat dit de, voor mij, goede therapeute is. Dat bleek ook zo te zijn.

Elke keer dat ik kom voel ik mij zeer welkom en Michele schept direct een sfeer, energie die je laat ontspannen en veilig laat voelen. Hierdoor kan bij de behandeling een enorme diepe laag van geblokkeerde emoties bereikt worden zodat die gezien, gevoeld en losgelaten kunnen worden. Daarna ben ik 1 dag doodmoe en daarna blijvend “heler” en “lichter” waardoor innerlijke groei de ruimte krijgt. Goede vrienden merken het ook en zeggen “goh, wat ben jij het laatste ½ jaar in goed opzicht veranderd”.

Ik kan het iedereen aanraden zich bij Michele te laten behandelen”.
M.D.

“De therapie van Michele is prettig. Door de therapie raak ik weer meer bewust van mijn lichaam. Ik was heel verbaasd dat mijn lichaam mij zoveel dingen te vertellen heeft. Door de therapie luister ik hier beter naar. Daarnaast vind ik het erg fijn dat Michele uitleg en goede adviezen geeft hoe met bepaalde dingen om te gaan in mijn dagelijks leven. Ik heb veel geleerd en merk dat ik weer meer in mijn kracht kom te staan”
K v.H.